Kies uw taal:
header-beautifull-holland

Het mooiste van nederland in één boek:

Holland City

Holland City is onze welkomstgroet voor de miljoenen toeristen in Nederland. Onder andere verkrijgbaar in de talen Nederlands, Duits, Engels en Chinees.

header-beautifull-holland

Het mooiste van nederland in één boek:

Beautiful Holland

Een boek boordevol mooie foto's van alle provincies die Nederland telt. Aangevuld met interactieve filmpjes via Layar Augmented Reality. Onder andere verkrijgbaar in de talen Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Russisch, Chinees en Japans.

Bestel onze boeken in een taal naar keuze

Zakelijk

Uniek relatiegeschenk en of afscheidsgeschenk.

De uitgave “Beautiful Holland” kan ook gepersonaliseerd worden. Dat maakt dit boek heel persoonlijk voor uw relaties.
Beautiful Holland is beschikbaar in zeven talen, naast Nederlands ook verkrijgbaar in het Duits, Engels, Frans, Italiaans, Chinees en Japans. Daardoor is dit boek over bekende en onbekende facetten van de twaalf provincies uitermate geschikt voor zowel uw Nederlandse als uw buitenlandse relaties. Zij krijgen een cadeau in hun eigen taal.

Met Beautiful Holland hebben handelsmissies en Nederlandse bedrijven eindelijk het perfecte geschenk om te geven aan hun buitenlandse contacten en zakenpartners. Zij zullen nu begrijpen waarom ‘die Hollanders’ zo trots zijn op hun landje. Niet eerder gaf een boek een zo complete schets van Nederland in verleden, heden en toekomst. De vele teksten over alles waarin dit land zich onderscheidt, bijvoorbeeld op het gebied van kunst, cultuur en de strijd tegen het water deze items worden omlijst met prachtige foto’s. Beautiful Holland bevat bovendien maar liefst 40 Layar filmpjes. Het eerste interactieve boek over Nederland.

Beautiful Holland een heel persoonlijk geschenk met een eigen voorwoord en/of bedrijfsfilm. Vanaf een bestelling van 50 exemplaren kan het boek worden voorzien van uw eigen tekst, als voorwoord.

Voor meer informatie of bestelling: sales@booksnetherlands.com

DePartners

rotterdam partners